Мартин Камбуров играч на 12-ия кръг в "А" група

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
11:21 / 04.11.2014
3497
Нападателят на Локомотив Мартин Камбуров получи наградата за играч на 12-ия кръг в анкетата на Пресклуб България. Голмайсторът на "черно-белите" заслужи приза след силното си представяне в мача срещу Левски (1:1), когато отбеляза изравнителния гол в продължението на двубоя.

"Радвам се за тази награда и благодаря на гласувалите. Вече нямам място къде да ги слагам", заяви Камбуров при получаването на наградата си. 

"Нямаше да напусна Локомотив, ако ръководството се беше сменило по-рано. Нямаше да приема оферта на ЦСКА. Мисля, че помагам на отбора тази година да остане в групата. Дано след това дойде нов собственик, който да стабилизира отбора. Ако не успеем да останем в групата, ще бъде тежко, но мисля, че ще се спасим", добави любимецът на "черно-белите" привърженици. 

"Когато играем добре, има ситуации за нападателите. В началото имахме тежка серия от няколко поредни загуби, в която не вкарахме и гол. Ситуацията беше трудна, но е радващо, че нещата се подобриха. След стотния ми гол ме питаха кой от всички бих отличил. Аз отговорих, че се израдвах по един и същи начин и срещу Спартак (Варна) за първия си гол, и на стотния", каза още нападателя.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).