Мартин Камбуров: По-слаб Ботев не съм виждал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (62)
20:34 / 28.10.2014
11648
"Чак ми е смешно, не знам какво е казал Вили Вуцов. Ние днес бяхме в същата ситуация, както те, когато ни биха с 2:0 на "Коматево". По-слаб Ботев не съм виждал, а съм играл с тях и в "Б" група", отсече голмайсторът на Локомотив Мартин Камбуров, след първия осминафинал за Купата на България завършил при резултат 1:1 на "Лаута". 

"Първото полувреме още трябваше да е 3:0 за нас. Не може да допускаме такъв гол в 93-ата минута. Пропуските и грешките при статични положения ни попречиха да победим. За тях това е голям успех", допълни нападателя.

Той прикани феновете на Локомотив да подкрепят отбора през уикенда във важното домакинство на Хасково. "Говорим си, че тоя мач е малко емоционален, доста контузии, доста жертви, а идва мач с Хасково, който ни е много важен. Ако не вземем трите точки срещу Хасково, предните ни силни игри отиват на вятъра. Нашите фенове винаги са ни подкрепяли. Нека дойдат в неделя в 14 часа, това ни е най-важния мач с Хасково. Като имаш добри резултати ситуацията се успокоява, но не трябва да се отпускаме".



Виж коментарите (62)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).