"Бултрасите" обмислят протестни действия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
11:52 / 21.10.2014
3941
Лидерът на агитката на "Ботев" (Пд) Божидар Божилов заплашва, че ако привържениците на "канарчетата" решат да правят протест, той ще премине в революция. "Ще решим в края на седмицата какво ще правим - обяви пред "България Днес" Божилов.

- Нашите фенове са доста крайни. Всички до един милеят за любимия им отбор. Ако се решим да правим протест, то бъдете сигурни, че той ще се превърне в революция." Лидерът на агитката заяви, че феновете са нахлули на терена заради отсъжданията на съдията Георги Димитров. "Несериозно е такова съдийство - избухна Божилов.

- Навсякъде ни колят и бесят. Не знам какво толкова им пречи "Ботев". Ние сме млад, амбициозен отбор, който се намира в голяма криза. БФС си гледа своите отбори. Помага им по всякакъв възможен начин. Всеки мач сме наказани за щяло и нещяло. Отборите, близки до футболната централа, все се отървават. "Ботев" за миналата година е изплатил на БФС над 300 000 лева от глоби. С тази сума централата може да се издържа преспокойно цяла година, без да взима пари от другите отбори", допълни Божо.

Божилов се застъпи за сегашното ръководство на клуба. Той вярва, че това са правилните хора начело на "Ботев". "Напълно подкрепям изпълнителния директор Тервел Златев - сподели лидерът на "канарите". - Той е професионалист в тази област. Разбира си от работата и я върши перфектно.



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).