Вили изригна срещу съдията на мача с Локомотив Сф

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
16:22 / 19.10.2014
4201
Велислав Вуцов разкритикува рефера Георги Димитров след 1:3 срещу Локомотив София в мач от 12-ия кръг на "А" група. 

"Много рано бяха решени много неща в този мач. Днес за втори път виждам нещо, което според мен става тенденция. Като видях организацията за съдията, кой е баща му, къде работи. Ако някой ден си отворя устата, ще стане страшно", започна наставникът.

"С този млад отбор ще се борим до последно за шестицата. Независимо от лошия резултат днес, съм още по-убеден, че ще успеем. Като цяло отборът не беше на нужното ниво. Нашата класа е все още малка - трябва да се изгради със сила, агресия и резултати", продължи Вуцов.

"Ако сме ощетени в един, два или три детайла, да ги коментирам. Но те са много. Не обвинявам Локомотив, защото това е тенденция. В предния мач пак беше така. Свири се срещу Ботев. Днес беше решено мачът да не се реши на терена. В поредица от ситуации, които са все на една страна, другата трудно може да стигне до нещо. Днес трябваше да сме като Реал Мадрид за да стигнем до нещо. Тенденцията е смазваща, но е факт, че и ние не играхме добре", добави Вуцов.

"Когато издевателствата минат границата, нормално е да има реакция. Нашата публика е една от най-честните. Досега проблеми не е имало", завърши треньорът на "канарчетата".




Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).