Локо Сф и Ботев в битка за топ 6

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:26 / 19.10.2014
2437
Локомотив (София) приема Ботев (Пловдив) в двубой от 12-ия кръг на "А" група. Срещата на стадиона в квартал "Надежда" е от 13:30 часа. Столичани ще преследват на всяка цена победата в днешното си домакинство. Двата отбора се борят за място в Топ 6. В момента тимът на Велислав Вуцов е на шеста позиция, с точка повече от съперника си, който е седми.

В първия кръг на шампионата Локомотив загуби с 0:1 при визитата си на "жълто-черните" и сега е готов на всичко, за да си върне загубените точки.

По традиция собственикът на тима Николай Гигов тренира с футболистите си преди важния мач с Ботев (Пловдив). Собственикът изнесе 5-минутна реч пред играчите и треньорите, а след това сложи бутонките и се включи в заниманието. 

Добрата новина за треньора Димитър Васев преди мача е, че в тима му няма проблеми с контузени футболисти. Крилото Петър Димитров, който доскоро се оплакваше от болки в адукторите, вече е на линия и попадна в разширената група за мача. Единственият отсъстващ е централният защитник Марко Ранджелович, който бе наказан от БФС заради натрупани жълти картони. 

Треньорът на Локомотив Сф няма да изневери на познатия си стил и отново ще заложи на схемата 4-3-3. На върха на атаката ще действа тунизиецът Ламжед Шехуди, а зад него ще оперират Даниел Генов и Владислав Романов. В средата на терена пък играта ще връзват бразилецът Том и португалецът Ливраменто.

В лагера на "жълто-черните" се надяват да съхранят предимството си пред столичани и след сблъсъка помежду им днес в Надежда. Треньорът на пловдивчани Велислав Вуцов реално ще може да разчита на най-доброто, с което разполага в момента. 

Извън групата останаха централните защитници Росен Колев и Даниел Златков, които все още не са готови за игра. От сметките на Вуцов отпаднаха и юношеските национали Серкан Юсеин, Владимир Айтов, Наско Милев и Валентин Томов, които се прибраха снощи в Пловдив след лагера в Германия. 

Изненадващо извън 18-те остана и бившият играч на Литекс Момчил Цветанов. За сметка на това сред избраниците на Велислав Вуцов са талантливите младоци Станислав Дрянов и Християн Казаков, които напоследък показват много добра форма. Очакванията са Велислав Вуцов да заложи на изпитаните биткаджии в състава си с оглед и на тежкия терен в Надежда.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).