Бултрасите: В неделя отново да напълним сектора за гости в "Надежда"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
11:00 / 18.10.2014
3645
"Това, което се очаква от нас в неделя е отново да напълним клетката за гости, както сме го правили винаги, отново да покажем защо сме 12 играч на отбора и за 90 минути да си съдерем гърлата в подкрепа на Ботев", с този призив бултрасите се надъхват преди гостуването на Локомотив София. Срещата, която се явява битка за 6-ото място е утре от 13,30 часа в "Надежда".

Ето какво пишат още привържениците на Ботев на своя сайт bultras.com:

Неделя (19.10.2014) любимият ни Ботев Пловдив излиза в поредния си важен мач през този сезон. "Канарчетата" се изправят срещу Локомотив от София на стадиона в квартал "Надежда", в мач от 12 кръг на "А" група. Срещата е изключително важна в борбата за първата шестица, защото софийският отбор е основен претендент на "жълто-черните". Ботев и Локомотив са един до друг в класирането - съответно 6-ти и 7-ми, само на точка разлика.

Това, което се очаква от нас в неделя е отново да напълним клетката за гости, както сме го правили винаги, отново да покажем защо сме 12 играч на отбора и за 90 минути да си съдерем гърлата в подкрепа на Ботев. Срещу клубове от ранга на Локо София публиката е основно предимство, затова нека се възползваме от него и да не позволим на "червено-черните" да вземат и точка от този двубой.

Призоваваме всички за пълна подкрепа от първата до последната минута!

Само Ботев!



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).