Вили Вуцов: Предстои ни тежък и крив мач в "Надежда"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
13:08 / 17.10.2014
3112
Наставникът на Ботев Велислав Вуцов заяви на пресконференция днес, че на неговия тим му предстои тежък и крив мач в "Надежда", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Както е известно "канарчетата" гостуват на Локомотив Сф в мач от 12-ия кръг на "А" група. Двубоят е в неделя от 13,30 часа.

"Очертава се срещата с Локо Сф да бъде от типа биткаджийска, тъй като терена на "железничарите" не е добър и трудно ще ни позволи да разгърнем потенциала си", каза още Вили. 

"Локомотив е добър отбор и има доста положителни стойности. Достатъчно добре се познаваме двата отбора, за да се изненадаме. Ще спечели този, който по-добре се нагоди на терена", допълни наставникът на "канарчетата".

"Не мога да кажа, че мача ще е решаващ за 6-ото място. Има още много срещи да се изиграят до края на първенството", заяви Вили относно важността на мача с Локо Сф. 

Треньорът не пропусна да разкритикува футболистите си относно контролата срещу Евроколеж, завършила при резултат 1:1. Вили също така разкри, че Росен Колев не е готов още за игра и ще му трябват 2-3 седмица, за да бъде на линия за срещите от "А" група. 


Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).