Атанас Узунов: Отпускът ми свърши, пак съм в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
09:57 / 14.10.2014
4570
Атанас Узунов продължава да дирижира нещата в Локомотив Пловдив. Бившият елитен рефер отново се води на щат и се завърна в редиците на клуба. Въпреки, че отскоро отново е на линия и преди това не спираше да помага на Сдружение "Бъдеще за Локомотив", което управлява в момента клуба. 

"От 11 години съм в Локомотив Пловдив. Бях в отпуск при Коко Динев. Сега пак съм на щат. Като ми кажат кой е новият треньор ще отида да го депозирам в БФС. С две ръце съм Христо Колев да остане начело на отбора. Той винаги е бил сърцето на Локо. Но засега нямаме вратичка той да е начело, тъй като няма Про лиценз. Ще пробваме да го оставим, но вариантите са нулеви, тъй като търсим човек с лиценз", каза Узунов.

Единият от вариантите за треньор с Про лиценз е Атанас Джамбазки. Той обаче все още не е разговарял с никой от ръководството на Локомотив (Пловдив). "Няма да си продам лиценза и някой друг да води отбора. Винаги съм готов да поема Локомотив, но все още с никой не съм говорил. Ако ми се обадят, ще преговаряме", уточни Наско Джамбазки.



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).