Локо прекъсна кошмарната си серия с победа над Литекс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (96)
19:23 / 04.10.2014
14119
Локомотив успя да прекъсне кошмарната си серия от пет поредни шампионатни загуби, след като днес постигна победа над Литекс с 2:0. Това се случи в мач от 11-ия кръг на "А" група, игран на стадион "Локомотив".

Воденият от Христо Колев-Бащата Локомотив показа съвсем различен облик на терена, след оттеглянето на Неделчо Матушев от треньорския пост и заслужено спечели 3 точки.

"Смърфовете" поведоха с гол красавец на Васил Божиков в средата на първото полувреме, който с невероятна топалка си заби неспасяем автогол.

Пловдивчани удвоиха преднината в края на полувремето, когато след чудесна контраатака Мартин Камбуров вкара за 2:0 и прекъсна дългата си серия без попадение в настоящия шампионат.

Победата за "черно-белите" можеше да е и по изразителна, но удар на Наков в 60-ата минута срещна страничната греда, а четвърт час преди края Таско Тасков отмени чист гол на Камбуров отсъждайки засада.

След този мач отборът на Локомотив събра актив от 9 точки, които го изкачиха на 9 място. Литекс се свлече на 5 място с 19 пункта.



Виж коментарите (96)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).