БФС изключи половин Пловдив от футбола - не даде лиценз на "Христо Ботев"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:24 / 18.07.2008
11137
Българският футболен съюз сътвори поредната си глупост, не давайки лиценз на стадион "Христо Ботев" за новия сезон. Въпреки всички обещания, че "Колежа" ще получи лиценз и хвалбите за бързата работа по трибуните, съблекалните и перфектното тревно покритие, явно външни фактори са се намесили и един от двата пловдивски отбора в елита остана без стадион. На практика БФС намали почти наполовина средната посещаемост на мачовете от "А" група, а добре че даде лиценз на стадион "Локомотив", иначе едва ли някой въобще още щеше да гледа посредствените продукции по нашите терени - на всички е ясно кои са двата най-посещавани стадиона и двете най-верни агитки в българският футбол.

Лицензи за стадионите си за новият сезон не успяха да получат също Миньор (Перник), Беласица (Петрич) и Локомотив (Мездра). По-равен от всички се оказа ЦСКА, който получи отсрочка от две седмици, за да приведе стадиона си във вид за лицензиране.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).