Шефът на колоезденето открива Гран при турнира за купа "Пловдив"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:52 / 18.07.2008
1580
Президентът на българския колоездачен съюз Венелин Хубенов пристига в Пловдив, за да открие и присъства лично Гран при-турнира на шосе за купа "Пловдив", който е кръг от световната купа. Състезанието стартира утре в 9 часа и е от много високата категория 1.2 - най-големият коефициент, който се дава за еднодневни състезания. Заявките за участие се приемат до довечера, когато е техническата конференция за участващите бегачи. Главен организатор и домакин на надпреварата е пловдивският велоклуб Цар Симеон Рея96. Домакините залагат много на сигурността за участниците, техническите и съдийските екипи и зрителите. Заради това няколко екипа на КАТ ще бъдат ангажирани за опазването на реда по и около трасетата. Това съобщи изпълнителният шеф на клуба Йордан Зашев, организационен директор на надпреварата.

КАТ въвежда временни ограничения за движението на моторните превозни средства и градския транспорт, за което Plovdiv24.bg информира читателите си. "Вече съгласувахме с КАТ маршрутите и мерките за сигурност. Временните ограничения са съобразени с това, да не блокира движението в Пловдив и региона и автомобилите ще бъдат пускани по обходни маршрути", обясни Зашев. "Интересът към турнира за купа "Пловдив" расте непрекъснато. Готвим се много сериозно за надпреварата и се надявам всичко да мине на ниво. Това признание за домакинството на толкова силен турнир много ни задължава", заяви Зашев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).