Вили Вуцов: Фаворити сме само на хартия в дербито

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
14:32 / 25.09.2014
5739
Локомотив не бива да бъде подценяван дори и да изглежда слаб. Това заяви дни преди Супердербито на Пловдив, старши треньорът на Ботев Велислав Вуцов, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той уточни още, че в дербито фаворит няма и неговия тим е такъв само на хартия. 

"Водим се фаворити в това дерби, но знаете, че в такива мачове такъв няма. Такива сме само на хартия", уточни наставникът на "канарчетата" преди пловдивското Ел Класико, което е в събота от 17,00 часа в "Коматево". 

"Трябва да излезем в пъти по мобилизирани и организирани, за да изиграем един добър мач. Вярвам в момчетата, че са подготвени добре. Трябва да сме спокойни и в никакъв случай да не властва напрежението в този мач. Пожелавам си да стане един добър празник, както на трибуните, така и на терена. Пожелавам си също да покажем най-доброто и да се поздравим с успеха" каза още Вили Вуцов. 

"Независимо, че не е в това състояние на таблицата, което искат да го видят неговите привърженици, Локомотив е добър отбор. Не е толкова слаб, каквито показват, че са резултатите. Очаквам Локомотив да изглеждат по съвсем друг начин срещу нас", сподели Вили относно градския съперник. 

"Дотук нашият отбор отбелязва гол във всеки мач. Не крия, че по-сериозните грешки ги допускаме в защита. Надявам се в този мач да изчистим тези неща. Убеден съм, че ще реализираме голове, не един гол. Три точки ме задоволяват. Нищо повече като резултат", завърши Вуцов.
 

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).