Матушев преди дербито: Мотивирани сме да победим

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
12:25 / 25.09.2014
7352
Отлично познаваме заряда на дербито, всички сме мотивирани и концентрирани да победим. Това каза наставникът на Локомотив Пловдив Неделчо Матушев преди съботното дерби срещу отбора на Ботев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Знаем силата на Ботев и се надявам да им се противопоставим по най-добрия начин. Самочувствието на момчетата се повиши след победата за Купата в Стара Загора. В момента имаме нужда повече хора да ни вярват в това, което правим. Твърдо аут за мача са Ангел Грънчов, белгиецът Емерик де Врийзе и Здравко Илиев. Всички останали са на линия", заяви Матушев.

"На нашите фенове мога само да им благодаря, защото те ни подкрепиха в трудните моменти. Смятам, че никой не си е мечтал, че Локомотив ще почне да побеждава всички отбори и ще бъде на първите места. Тази илюзия ние не сме си я правили. Феновете винаги са ни подкрепяли. В последните мачове наистина нашата публика е леко разочарована заради резултатите. Аз мога да им благодаря и да ги призова да подкрепят футболистите и да им вярват. На този етап това са играчите на Локомотив Пловдив. Една загуба или една победа не може да реши бъдещето на Локомотив", каза още треньорът.

"За премии не сме говорили. Това е дербито на Пловдив и тук премии не играят роля, нито други мотивационни неща", завърши Матушев.




Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).