Забраниха пиротехниката за Супердербито на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
19:38 / 24.09.2014
4876
Забранено е използването на всякакви пиротехнически средства от страна на феновете по време на футболното дерби на Пловдив между Ботев и Локомотив за първенство на "А" група, което ще се играе в събота от 17.00 маса на стадиона в "Коматево". Това стана ясно след проведената днес срещу между ръководството на полицията и представители на привържениците на двата тима.

От ръководството на ОД на МВР са декларирали, че ще бъдат безкомпромисни спрямо всеки, който наруши забраната и използва пиротехнически изделия. Феновете на гостуващия Локомотив ще тръгнат от сборния им пункт в парк "Лаута" организирано и ще минат през Околовръстното шосе.

На стадиона ще бъдат допуснати 400 души, колкото са билетите, предназначени за тях. Стриктно ще се следи от органите на реда в продажба и обръщение да не бъдат допуснати фалшиви билети Привържениците на Ботев ще стигат до стадиона в "Коматево" само през Коматевския възел. Подсилени полицейски патрули ще следят как футболните запалянковци спазват реда.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).