Възобновиха строежа на стадион "Христо Ботев"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (93)
12:09 / 24.09.2014
19402
Строежът на стадион "Христо Ботев" е възобновен. Това установи след проверка Plovdiv24.bg. Една от фирмите подизпълнителки започна работа по изграждането на сектор "А", като целта е до края на годината тя да бъде завършена до "кота 0", както и завършването на Трибуна "Изток" и "Юг". Един от работниците дори се грижеше за тревното покритие на стадиона, като косеше тревата с клубната косачка.

"От днес е възобновен строежа на стадион "Христо Ботев". Идеята в момента на ръководството е до края на годината да бъде приключен Сектор "А" до кота "0", както и грубия строеж на Сектор "Б" и Сектор "В", коментира членът на управителният съвет на Ботев Ангел Палийски относно обновяването на строежа. Последният уточни още, че идеята е стадиона да бъде отворен преди окончателното му завършване, за да може "жълто-черните" да домакинстват на него.

Изграждането на стадиона бе прекратено през лятото, след като Корпоративна търговска банка на собственика на Ботев Цветан Василев беше затворена поради финансови проблеми.


Виж коментарите (93)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).