Матушев: Това са ни възможностите на този етап

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
21:40 / 20.09.2014
3643
"Ние много късно всичко започнахме и това започва да дава отражение. Берое е много добър отбор, добре подготвен физически. Трябва да имаш отбор, да го подготвиш, да го селектираш и тогава да гониш много точки. Сега имаме 6 точки, което не е малко", коментира Неделчо Матушев след загубата от Берое с 0:3 у дома.

"Какво значи спокоен? Треньорската работа е такава, че човек не може да бъде спокоен, особено когато градим отбор. Спокойствие няма за никого, нито за мен, нито за футболистите, нито за хората, които ръководят клуба и да направят така, че Локо да има нова визия. Ние се стараем, но това са възможностите на този етап", каза още треньорът на Локомотив.

"Знам, че е тежко, боли, всички локомотивци ги боли, но трябва да знаят, че пътят е много труден. За да имаш изискване, за да поставяш цели и условия, трябва отборът да си го селектираш, да си го подготвиш. Започнахме една седмица преди първенството. В първите мачове отборите не бяха влезли в ритъм, а и ни подценяваха, ние също направихме много добри неща, имахме шанс. Може би затова направихме тези 6 точки", завърши Матушев.

 



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).