Антон Велков: Това е върхът на възможностите ни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:13 / 20.09.2014
2042
Старши треньорът на Марек Антон Велков не скри недоволство си след равенството 1:1 с Ботев в мача от 9-я кръг на "А" група.

"Предполагам, че треньорът на гостите Вили Вуцов е изразил някакви съжаления за този мач. Смятам, че това, което правим в момента, е върхът на нашите възможности в този вид, в който сме. Изключително сме затруднени. Трябва да кажа, че отборът бе дебалансиран, заради контузии. Единственото, за което съжалявам е, че Ботев показа, че е един наистина добър отбор, а ние доказахме, че независимо от трудностите от всякакво естествено можем да се противопоставяме. Смятам, че е леко несправедливо, че при толкова положения да спечелим тази точка с гол от дузпа, заяви Велков.

"Аз лично съжалявам, че завършихме наравно, защото възможностите този път пред нас бяха огромни за отбелязване на гол. Футболистите най-добре си дават сметка какво означават тези пропуски. Всеки има периоди, в които това нещо му се случва. Други решения в момента няма. Не отричам, че и Ботев имаше ситуации, но при 1:0 имахме чисти възможности. Като обобщение на положенията, естествено, че трябва да съжаляваме", каза още треньорът на Марек.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).