Вили Вуцов: Мачът справедливо завърши наравно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
20:25 / 20.09.2014
2848
"Отбелязахме гол, имаше още положения за наш гол. Истината е, че домакините създадоха 2-3 положения. И двата отбора могат да съжаляват, че пропуснаха тези моменти да отбележат втори гол. Сигурно втори гол, в която и да е врата, щеше да наклони везните за трите точки", сподели старши-треньорът на Ботев Пловдив Велислав Вуцов след равенството 1:1 с Марек в деветия кръг на А група.

"Моето мнение е, че мачът справедливо завърши наравно, предвид мобилизацията особено през втората част на двата отбора. Не е моето това разбиране за футбол. Но така или иначе това ни предостави противникът. Бяхме длъжни да влезем в този стил. Нашият стил пак казвам не е този. Не мога да кажа, че сме загубили две точки, не мога да кажа и, че сме спечелили една. Равностоен мач", коментира още Вуцов.

"Полетя една бутилка към мен. Обърнах се и ми го показаха този бабаит. Дойде на оградата и не искам да казвам какви неща ми каза. Не са цензурни неща. Не са псувни, а по-лошо. Като чуеш такива неща и щеш не щеш реагираш. Такива бабаити ги знам. Не съм направил нещо, с което да обидя публиката. Ако сте видели, кажете вие. Тази бутилка е тази, която полетя към мен. Ако на теб ти кажат - да ти умрат децата, сигурно и ти ще реагираш по същия начин. Съжалявам, пак казвам. Аз така си изразих мнението", разказа Вили Вуцов за случилото се на мача.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).