Локомотив с четвърта поредна загуба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (85)
20:21 / 20.09.2014
16014
Локомотив допусна четвърта поредна загуба в "А" група, след като на своя стадион отстъпи с 0:3 от Берое. 

Гостите можеха да отбележат още в 4-ата минута, когато Венцислав Христов получи подарък от бранителите на домакините, но ударът му не затрудни Божидар Митрев и стража спаси.

"Смърфовете" отговориха със слаб изстрел на Дани Кики, който бе отразен от Благой Макенджиев.

В 35-ата минута Мапуку получи отличен шанс да се запише, но Стойчев за пореден път отрази.

Две минути след почивката Мапуку бе повален в наказателното поле на Локомотив и съдията Стефан Павлов отсъди дузпа. Самият нападател застана зад топката, но нацели страничната греда.

Старазагорци нанесоха своя удар в рамките на 180 секунди, като отбелязаха две попадения. Георги Костадинов откри резултата на "Лаута" в 55-ата минута. Халфът се възползва от пас на Елиаш, финтира съперник и с хубав удар се разписа. Само три минути по-късно Мапуку намери отлично Керкар и крилото отбеляза второто попадение в срещата.

Венцислав Христов фиксира крайния резултат. Национала се възползва от неразбирателство в защитата на "черно-белите" и вкара на празна врата за 0:3.

Загубата за пловдивчани бе четвърта поредна, а вече шест срещи възпитаниците на Неделчо Матушев не познават вкуса на победата. С победата Берое се изкачи на 2-ро място с актив от 18 точки.


Виж коментарите (85)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).