Матушев: Срещу Берое излизаме единствено за трите точки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
14:00 / 18.09.2014
4760
"Локомотив излиза във всеки един мач за победа. Това е желанието на феновете и ръководството. Така, че в събота срещу Берое излизаме единствено за трите точки", сподели Неделчо Матушев на традиционната си пресконференция преди шампионатен мач, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Претенции към отбора мога да имам само в мача срещу Черно море през второто полувреме. Във всяка друга среща играчите подходиха по най-добрия начин, но за да побеждаваш трябва да имаш възможност, класа и шанс", каза още специалистът. 

Относно съперника на "смърфовете" в предстоящия 9-ти мач от "А" група бургазлията заяви: "Берое е един много добър отбор, който последно време играе много силно като гост. Ние сме направили анализ и разбор на всичко това, така че ще направим всичко възможно да излезем победители от тази среща", допълни Матушев, като призова и за подкрепа привържениците на отбора в събота. 

"Очаквах този момент когато ще започнем да губим и нападките към отбора. Сега трябва да се мотивираме още повече и да докажем, че Локомотив върви по правилен път", каза още Матушев. 


Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).