Локо тества нигерийски национал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:31 / 10.09.2014
2842
Нов чуждестранен футболист може да подсили Локомотив Пловдив, пише "Тема Спорт". На "Лаута" очакват в началото на следващата седмица нигерийски атакуващ халф от Албания. 

Става въпрос за 20-годишния полузащитник Ошобе Оладеле, който все пак ще мине кратък пробен период, преди да подпише. За последно той се е подвизавал в Партизани Тирана, за който обаче има само 20 мача и 1 гол от 2013 година насам. 184-сантиметровият Оладеле има 3 двубоя за юношеския национален отбор на Нигерия до 17 години. 

Старши треньорът на черно-белите Неделчо Матушев е изгледал няколко диска с негови изяви и е останал доволен от видяното.

Освен на Партизани Тирана халфът е носил екипите още на друг албански тим - Блазня, където е бил преотстъпван, и нигерийския ФК Лайънс. Ошобе идва като свободен агент, след като договорът му с клуба от Тирана е изтекъл това лято.

В понеделник Локомотив Пловдив представи две нови чуждестранни попълнения - аржентинския защитник Елиан Парино и белгийския нападател Емерик де Врийзе.

Интересното е, че 6 началото на сезона на "Лаута" привличаха само български играчи, но с напредването на сезона се насочиха главно към чужденци, които са свободни агенти.

До края на месеца на "Лаута" се очакват още двама иностранци, които също ще минат проби.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).