Вили изчетка Галешич, Цветанов и Милев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:35 / 05.09.2014
2666
Въпреки, че бе недоволен от играта на част от младите футболисти, Велислав Вуцов не пропусна да изчетка новото попълнение Горан Галешич, който се отчете с два гола срещу Раковски. Вили не скри суперлативите си и за Момчил Цветанов и младока Наско Милев.

"Галешич видяхте, че е в добро състояние. 60 минути бяха необходими днес, за да видим, че качествата му са неоспорими. Ако някой не е харесал играта му днес си е негово право. Надявам се да успеем да го картотекираме за мача с Лудогорец, но това не значи, че ще е титуляр", отсече Вуцов, предаде репортер на Plovdiv24.bg от базата на "канарчетата" в "Коматево".

"Радостен съм от състоянието на Момчил Цветанов. Днес видях, че е напълно готов за игра. При тези двама младежки национали и Иван Цветков, вече конкуренцията в атака става сериозна", допълни треньорът.

Наставникът на препусна да изчетка и Наско Милев, който започна титуляр в контролата срещу Раковски. "Наско е много добър футболист и има качества. От всички млади, той показа, че е много, много, къса крачката до вкарването му в първия отбор", увери Вили Вуцов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).