Ботев оставя Хасково без треньор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:15 / 30.08.2014
5811
Хасково приема набралия скорост отбор на Ботев (Пд) в мач, който може да се окаже последен за треньора на новаците Димчо Ненов. Ръководството на клуба проведе среща в четвъртък, след която бе гласувано доверие на Ненов за предстоящата среща. Ако Хасково запише пета загуба в "А" група, наставникът по всяка вероятност ще изхвърчи. 

Задачата на треньора да запази поста си се усложнява и от факта, че капитанът Емил Ангелов е с контузия и се очаква да пропусне срещата. В отсъствието на Ангелов атаката ще бъде водена от Атанас Чипилов, а от фланга ще нахлува Дончо Атанасов.

Велислав Вуцов е с доста повече проблеми в състава на Ботев, но има достатъчно футболисти, за да компенсира липсата на Росен Колев, Филип Филипов и последното ново попълнение Даниел Златков. Нападателят Александър Колев пък е с травма от мача със Славия и едва ли Вуцов ще рискува с включването му като титуляр. 

На вратата ще е Адам Стаховяк, който се очаква да си уреди трансфер в последния момент. Томаш Иршак, ще започне от първата минута в средата на терена заедно с Лъчезар Балтанов. Атаката на Ботев ще бъде водена от Цветелин Чунчуков, а по фланга дебют като титуляр ще направи Момчил Цветанов. Срещу Славия Цветанов се появи като резерва и даде допълнителна енергия в играта на "жълто-черните". Радослав Терзиев впечатли срещу "белите" и отново ще излезе като титуляр в центъра на защитата заедно с ветерана Пламен Николов.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).