Допинг ченгета дебнат колоездачите на класик турнира за купа "Пловдив"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:13 / 15.07.2008
1360
Специални допинг полицаи ще дебнат състезателите по време на Гран при-турнира по колоездене на шосе за купа "Пловдив", който започва в събота в града под тепетата и е старт за световната купа. Допинг ченгетата ще бъдат изпратени от Международната федерацията по колоездене (U.C.I.) за прилагане на анти допинговия правилник на световната велоцентрала.

Допинг тестовете ще бъдат правени в щаб квартирата на състезанието, който отваря врати в петък (18-и юли) от 14 часа в една от залите на новотел "Пловдив. Номерата на състезателите, които са определени за допинг проби ще се съобщават по радиостанциите на организаторите и съдиите и ще бъдат изписвани на официалното табло на финала, обясниха организаторите и домакините от пловдивския колоездачен клуб Цар Симеон Рея96. Както е известно Международната федерацията по колоездене включи тази година надпреварата в Пловдив в спортния си календар и го постави в списъка турнирни от веригата "Юръп тур". По регламент първите 8-те бегачи в крайното генерално класиране ще взимат точки за световната ранглиста както следва: победителят - 40 т., вторият - 30 т., третият - 16 т., и нататък - 12,10,8,6 и 3 точки. Надпреварата е тип класик, с най-високия коефициент 1.2, който се дава на еднодневни състезания. Рангът на купа "Пловдив" от тази година на практика стана по-висок от този на Международната колоездачна обиколка на България.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).