Матушев: Всички сме мотивирани да спечелим срещу ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
13:13 / 28.08.2014
2886
Наставникът на Локомотив Неделчо Матушев заяви, че всички в отбора са мотивирани да спечелят предстоящи мач срещу ЦСКА, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той сподели още, че в клуба не правят трагедии от загубата във Варна, като допълни, че Локомотив изгражда поведение и стил на терена, а това не става за един ден.

"Първо искам да поздравя отбора на Лудогорец за това което направи срещу Стяуа. Смятам, че с влизането в Шампионската лига, ще вдигнат както имиджа на първенство ни, така и на българските отбори. Желаем им успех в групите", коментира Матушев.

"Доколкото мача с ЦСКА всички са на линия освен Мартин Камбуров, който има договорска с клуба от "Борисовата градина" да не играе срещу тях. Готвим се доста сериозно за този мач. Всички са мотивирани, макар че последената игра която направихме с Черно море не беше много добра. Всички знаете, че един отбор да се изгради трябва време и търпение. Надявам се срещу ЦСКА да покажем съвсем различно лице от това във Варна", каза още бургаският специалист. 


Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).