Лудогорец с призив към феновете на футбола в България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (37)
16:13 / 25.08.2014
6429
Ръководството на Лудогорец се обърна с призив за подкрепа към феновете на футбола в България. В сряда разградчани приемат Стяуа след загуба с 0:1 в първия плейоф за влизане в Шампионската лига. 

Ето съобщението на Лудогорец: 

Уважаеми любители на футбола, Лудогорец е съвсем близо до групите на най-силния и най-престижен клубен турнир в света - Шампионската лига. 

На пътя ни е Стяуа - класен съперник и опитен евробоец, но Лудогорец има своите аргументи, които ни дават увереност, че целта е постижима. 

Момчетата на Георги Дерменджиев са готови за нов подвиг и чакат с нетърпение началото на мача. В Букурещ загубихме, но Лудогорец никога не се предава и това го знаете всички, които ни подкрепихте в историческите двубои с ПСВ Айндховен, Лацио и Валенсия. С ваша помощ националният стадион "Васил Левски" бе непревземаема крепост. 

Нека в сряда вечер да обединим усилия отново, за да може българският футбол да напомни на Европа за себе си и за славните моменти на българските Клубове. 

Нека всички, които обичат футбола да бъдат с нас на стадиона в сряда вечер! Нека върнем Шампионската лига в столицата ни!


Виж коментарите (37)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).