Гласят Кабаков за Лудогорец - ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:38 / 12.08.2014
1895
Пловдивчанинът Георги Кабаков е фаворит да свири дербито между Лудогорец и ЦСКА в събота, съобщава "Тема Спорт". 

Именно той бе главен съдия на мача между двата отбора в края на сезон 2011/12 г., когато разградчани спечелиха титлата след победа над червените. Тогава арбитърът изгони от игра Ангел Грънчов в края на първото полувреме. 

Кабаков бе рефер и на едно от вечните дербита през миналия сезон - при 1:0 за ЦСКА на 8 март. Тогава той показа 7 червени картона - на Галчев, М'Боли и Косоко от армейците и на Станислав Ангелов, Туре, треньора Антони Здравков и Гаджев от сините. 

Международният съдия получава все по-голямо доверие от страна на Съдийската комисия при БФС и като цяло е сред проспериращите в родния елит. Настоящият сезон е 9-и на Кабаков в А група, свирил е 67 мача.

От ЦСКА обаче не изключват съдийски тесли. Изпълнителният директор на клуба Александър Тодоров алармира още преди десетина дни, че очаква армейците да бъдат порязани заради силното начало на сезона.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).