Дебрецен върна изненадващо Вандер

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:33 / 12.08.2014
3513
Унгарският Дебрецен върна Вандер Виера на Ботев Пловдив. Причината трансферът да пропадне не е ясна официално, но играчът вчера следобед се появи на базата на "канарчетата" в"Коматево". 

През последните няколко дни всекидневно се очакваше сайтът на унгарците да обяви привличането на южноамериканеца, но това явно няма да се случи, след като Вандер отново е в Пловдив. 

Под тепетата се надяваха много да продадат Виера на Дебрецен, а трансферната сума бе договорена за 100 000 евро. Това си е истински удар за "канарите", които привлякоха Вандер като свободен агент. 

Сега обаче завръщането на бразилеца ще се окаже добро стечение на обстоятелствата. То съвпада с продажбата на Юнес Хамза в Лудогорец, която ще отвори пробойна в офанзивен план. 

Така пред Вандер се отваря шанс да се бори отново за място в атаката на Ботев, където са още Иван Цветков и младоците Станислав Дрянов и Цветелин Чунчуков.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).