Унгарски и френски агент гледаха Хамза срещу Черно море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:24 / 05.08.2014
3846
Кандидатите за тунизийската звезда на Ботев (Пд) Юнес Хамза продължават да се увеличават. По време на мача между Ботев (Пловдив) и Черно море в неделя, спечелен с 2:1 от пловдивчани, но трибуните на базата в Коматево присъстваха двама футболни агенти от Унгария. 

На този етап няма информация с кои клубове работят въпросните мениджъри, но главната цел на визитата им е бил именно Хамза. Заговори се, че те са следили с интерес и изявите на бразилеца Вандер Виейра. Юнес не започна като титуляр заради болки в кръста през седмицата. Той влезе в 64-ата мин и донесе успеха за своите с попадение в 84-ата мин. 

Специално за да наблюдава на живо Хамза в ложата в комплекса се настани и френският агент от алжирски произход Сам Нордин, който е бивш играч на Страсбург и Люцерн. 32-годишният доскорошен футболист вече е предложил тунизиеца на няколко клуба, в които работи. 

До 2-3 дни се очаква развитие по изходящ трансфер на Юнес. Дотогава ще стане ясно дали от Унгария ще изпратят оферта за него, а в неделя той е бил следен и за клуб от Румъния. Досега няколко отбора от северната ни съседка проявиха интерес към него, като сред тях е и Стяуа, който вече привлече Серджан Лукин от Ботев (Пд).


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).