Избягал от ЦСКА пред трансфер в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:22 / 05.08.2014
3640
Локомотив (Пд) продължава усилената селекция. На крачка от трансфер при "черно-белите" е Здравко Илиев, съобщава "7 дни спорт". 29-годишният десен бек е на финалната права на преговорите си с ръководството на пловдивчани. 

Вчера по обяд дългогодишният футболист на Берое дойде на "Лаута", за да се договаря сръководството на клуба. Той изслуша офертата и предложените му финансови параметри от страна на пловдивчани. 

Още до края на вчерашния ден пловдивчани очакваха окончателния отговор на Илиев, за да се премине към подписване на договор с него. Защитникът е свободен агент. По средата на миналия месец той разтрогна контракта си с ЦСКА. 

Бранителят акостира на "Българска армия" през декември миналата година, където дойде от Берое. Илиев обаче не успя да запише игрови минути за "червените" през пролетта, което предопредели раздялата му с тях. 

С Локомотив (Пд) подготовка от днес ще започне и левият бек Тодор Гочев. 24-годишният бивш младежки национал и кадър на Левски ще изкара пробен период при треньора Неделчо Матушев

Тодор Гочев се размина с трансфер на "Лаута" през 2011 година , когато тогавашният треньор Емил Велев го желаеше в отбора си заедно с друг юноша на сините - Янко Ангелов, но ръководствата на "черно-белите" и столичани не се разбраха за трансферите им. Гочев през последния сезон се подвизаваше във втородивизионния Монтана. 

Така от днес, когато Локомотив (Пловдив) ще стартират подготовката си за домакинството на Лудогорец, на "Лаута" се очаква да тренират двама нови защитници, ако трансферът на Здравко Илиев бъде финализиран.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).