Обявяват програмата и лицензираните стадиони на 18 юли

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:33 / 11.07.2008
3445
Програмата за "А" група ще бъде изтеглена на 18 юли. Все още не е решено по каква система ще бъде определян жребия. Предишни години отборите теглят произволни номерца, според които им се определя програмата, като единствено софийските тимове получаваха "служебни" такива, за да се избегнат няколко домакинства в един и същи град. Така обаче се получаваха куриозни ситуации, в които Локомотив и Ботев(а също - Марица и Спартак) домакинстваха заедно в Пловдив, а в последните кръгове - в един и същи ден и час. Най-разумното е този път футболният съюз да погледне извън столицата и да не върши глупости отново.

На срещата на 18 юли ще бъдат оповестени също всички стадиони, които БФС и УЕФА са лицензирали за първенството. От нашия футболен съюз обещаха, че стадион "Христо Ботев" ще получи лиценз още на първата проверка, а след няколко козметични промени, които вече са приключили, това ще се случи и със стадион "Локомотив".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 18
Днес: 23


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).