Треньорът на Санкт Пьолтен: Можехме да бием 6:0

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
10:31 / 25.07.2014
3743
Треньорът на Санкт Пьолтен Херберг Гагер заяви, че отборът му е можел безпроблемно да разгроми Ботев (Пловдив) с 5:0 или 5:0.

Втородивизионният австрийски тим победи с 2:0 "канарчетата" у дома и с общ резултат 3:2 ги изхвърли от втория предварителен кръг на Лига Европа. "Настроението е фантастично. Отборът заслужи преминаването си по-напред в европейските турнири с отлична игра. Можехме да бием 5:0 или 6:0, докато отборът на Пловдив за цял мач не създаде нито едно. Това означава, че сме играли много силно и в защита", заяви Гагер.

Героят за Санкт Пьолтен Даниел Сеговия, който вкара и трите гола в двата мача срещу Ботев, пък беше на седмото небе от щастие от подвига. "Аз съм повече от щастлив. За мене това е един сън и не мисля, че това е всичко, което можем да дадем в Европа. Атмосферата беше невероятна и нашата игра благодарност за лоялните ни фенове", заяви той, след което добави, че не се страхува от следващия съперник - ПСВ Айндховен.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).