Крю Алекзандра отлетя за Острова, англичаните благодарят за топлото посрещане

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:03 / 10.07.2008
1102
Английският първодивизионен Крю Алекзандра, който бе в България по покана на президента на Марица Рангел Берберов, отлетя днес за Острова с полет от Сарафово. Възпитаниците на мениджъра на тима от Острова - Стив Холанд направиха последна тренировка на българска земя, а следобед отлетяха с чартър за Манчестър, заедно с групата от 20-тина свои фенове, които съпровождат отбора навсякъде по света.
Островитяните изкараха 6-дневна подготовка в морския курорт „Слънчев бряг" и изиграха контрола на градския стадион в Несебър срещу Марица, завършила 0:0.

Мениджърът на Крю Алекзандра - Стив Холанд изрази голямото си задоволство от топлото посрещане на шефовете на Марица. 42-годишният англичанин благодари лично на президента на маричани Рангел Берберов за гостоприемството. Освен комплиментите, английският спец не пропусна да отбележи, че отново би искал да дойде в България.
Холанд бил много доволен от предоставените му от Мапица условията за тренировки, подготовка и възстановяване на възпитаниците му.

Преди да отлетят „железничарите" от Алекзандра обиколиха бутиците в курорта „Слънчев бряг" и си накупиха подаръци за себе си и близките.

Британският тим ще продължи лятната си подготовка на родна земя.

„Много им хареса престоя тук. Направо останаха очаровани от всичко, което видяха у нас и работата, която свършиха. Всички от Крю ни благодариха, повечето от тях признаха дори, че нашето посрещане е надминало многократно техните очакваниая", обясни мениджърът на Марица Радослав Аврамов, който беше неотлъчно навсякъде до английската група по време на визитата им у нас.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).