"Канарчетата" гонят рекорд в Европа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:58 / 24.07.2014
4811
Отборът на Ботев гостува днес на Санкт Пьолтен в среща-реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа. В първият мач между двата тима завърши с успех на "канарчетата" с 2:1. Сега обаче пловдивчани трябва да довършат започнатото и в реванша в Австрия.

Сега възпитаниците на Велислав Вуцов ще гонят минимум равенство, което да им осигури място в следващата фаза на турнира. Ако това се случи, "жълто-черните" ще счупят и рекорда на ЦСКА за най-много мачове без загуба в Европа.

До момента и двата тима имат по 10. През изминалия сезон водения по това време отбор на Станимир Стоилов изигра 6 срещи, в които също не допусна поражение, но отпадна от Щутгарт след 1:1 в Бургас и 0:0 в Германия.

Ботев обаче ще бъде без наставника си Велислав Вуцов на пейката. Темпераментният специалист бе изгонен в първия мач за радостта си при единия от головете. Дано неговата липса не се окаже фатална.

Вероятни състави:

Санкт Пьолтен: Костнер, Грасегер, Хубар, Визио, Холцман, Кершбаумер, Парада, Хргл, Шибани, Хофбауер, Сеговия

Ботев: Стаховяк, Христов, Колев, Лукин, Филипов, Иршак, Гамаков, Чунчуков, Огнянов, Васев, Цветков

Стадион: "NV Арена"
Съдия: Йован Калуджерович (Черна гора)
Начало: 22:05 часа

 



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).