Бултрасите ще използват карти вместо пари в брой на стадиона в Санкт Пьолтен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
09:19 / 24.07.2014
3139
Привържениците на Ботев Пловдив, които ще подкрепят отбора от трибуните по време на реванша със Санкт Пьолтен няма да могат да използват пари в брой на стадиона в едноименния австрийския град, съобщиха от клуба-домакин на двубоя, ивформира официалния сайт на клуба.

Практиката на местната NV Arena e плащанията, вместо в кеш, да се осъществяват със специална карта тип ваучер, която се закупува на самия стадион със заредена в нея сума по желание на клиента. При закупуване на картата се начислява и такса от 2 евро, които ползвателят получава обратно, заедно с остатъка от заредената сума, при връщането на картата на стюардите.

За разлика от покупките в самото съоръжение, привържениците на Ботев ще могат да си купят билетите за мача с пари в брой. Пропуските ще се продават на каса пред сектора за гости на цена от 20 евро.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).