Вили Вуцов: Ще търсим ранен гол в Австрия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
09:32 / 23.07.2014
3878
Ботев (Пловдив) ще търси ранен гол в реванша със Санкт Пьолтен в Лига Европа. Първият двубой от втория квалификационен кръг на турнира в Бургас завърши 2:1 за "канарчетата".

"Труден мач, поради простата причина, че Санкт Пьолтен е един добър, балансиран отбор. Ние разчитаме на нашите силни страни, на волята на нашия тим, и разчитаме на това, че нашите по-добри футболисти могат да направят така, че тимът да изглежда по-добре. Искам да играем по-офанзивно и да търсим гол още в началните минути", заяви пред TV7 Велислав Вуцов

"Съжалявам за това, че съм наказан. Не знаех, че новите правила на УЕФА са при първо напускане на зоната следва отстраняване. Аз наистина не съм оспорвал съдийското решение, просто при гола отидох да се радвам и излязох извън зоната. Моя беше грешката, търпя си наказанието и не се сърдя и не се оправдавам с каквото и да е", каза още треньорът на "жълто-черните".



Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).