Матушев: Отборът още не е готов, нужно е търпение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
13:13 / 16.07.2014
2988
Треньорът на Локомотив Неделчо Матушев говори за очакванията си за предстоящия сезон в "А" група. Той взе участие в днешната пресконференция на новото ръководство на "черно-белите".

"Радвам се, че съм в Локомотив в този труден момент. Надявам се с моя щаб и футболистите, които разбират каква е ситуацията в отбора да успеем всички заедно съвместно да излезем от тази ситуация. 

Надявам се, че с тези млади момчета и публиката да успеем да се противопоставим на другите отбори и се надяваме, че ще успеем да побеждаваме.

Действително отбора не е готов физически и тактически. Има играчи, които се познават от 3 дена, но с общи усилия ще се опитаме да излезем от тази ситуация.

Искам от Локомотив да играе добър, атакуващ футбол и най-вече да радва хората, които ще са по трибуните. Знам, че ще е трудно, но с общи усилия ще се опитаме да излезем от тази ситуация

Апелът ми към всички е да бъдем малко по-търпеливи към тези млади момчета, на които ще разчитаме за бъдеще. Знам, че ни предстои много труден момент. Ние сме тук в името на Локомотив. Дано с общи усилия, колектив и позитивизъм да направим Локомотив с нова визия и имидж", коментира Матушев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.



Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).