Диан Колев: Към този момент няма кандидат за Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (129)
12:48 / 16.07.2014
15672
"Към този момент няма кандидат за спонсор на Локомотив. Затова сами ще се справяме занапред", заяви Диан Колев, който е председател на организацията, а останалите членове на борда на директорите са Велин Терзиев, Димитър Ботушаров и Стоян Грозлеков, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Той също така уточни на пресконференцията днес, че клубът не трябва да зависи от един човек, както беше до момента и ще се търсят варианти възможно най-голям брой хора, свързани с "черно-бялата" идея, да се включат във финансирането на отбора, както писахме по-рано днес.

Той подраздели на 4 начина, с които клубът ще осигурява проходите:

1. Закупуване предварително на абонаментни карти, което ще помогне изключително много на клуба 
2. Ангажиране на много на брой бизнесмени, които да дават определени суми
3. Малко на брой хора, които да осигуряват значителни средства
4. Рекламодатели

Диан Колев също така уточни пред медийната общност, че акциите на отбора са прехвърлени. Той обяви й, както вече Ви информирахме, че Христо Бонев остава почетен президент, без да получава никакво финансово възнаграждение за това. Атанас Узунов също ще помага безвъзмездно с опита си в администрирането на клуба, допълни още адвоката.

За финал Колев успокои "черно-бялата" общност като заяви, че клубът има прогнозен бюджет и вариантите, които да го осигури, но се въздържа да го сподели.


Виж коментарите (129)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).