Акалски пропуска първата контрола на Локо, монтират 5000 седалки на стадиона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:05 / 09.07.2008
3028
Вратарят на Локомотив Пд Кирил Акалски ще пропусне днешната контрола срещу Пирин (ГД), съобщиха от клуба.

Стражът е получил контузия в крака по време на тренировка и няма да се рискува с включването му в игра в първата лятна проверка на „смърфовете".

Всички останали, включително завърналият се от Полша Явор Въндев, са в добро здравословно състояние и могат да вземат участие в спаринга.

След приключването на първия лагер в Банско към „черно-белите" ще се присъединят двамата сърби - вратарят Боривое Ристич от Войводина(Нови Сад) и централният нападател Павле Делибашич играл за последно в Гърция. Те пристигат на Лаута по настояване на Драган Канатларовски и по всяка вероятност веднага ще бъдат стартирани праговори с Галя Топалова за привличането им.

В същото време на Лаута тече напрегнат ремонт преди подновяването на шампионата. До дни ще бъдат монтирани 5000 седалки във всички сектори на съоръжението. По този начин ще се спазят и препоръките на БФС. Вече са сложени и наблюдателни камери също по предписание на футболната ни централа.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).