Лазаров продължава кариерата си в Черно море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:41 / 15.07.2014
3352
Доскорошният лидер в състава на Локо (Пд) Здравко Лазаров със сигурност няма да продължи на играе за "черно-белите" Той има сериозни разминавания с новото ръководство не само по финансовите въпроси. 

В момента бившият национал обмисля дали да продължи кариерата си в Черно море, където отиде доскорошният му треньор Александър Станков, или Монтана. 

Тимът от "Б" трупа иска Електричката, за да атакува завръщане в елита, но при положение че "моряците" проявят по-сериозен интерес, Лазаров вероятно ще избере "Тича". Още повече че той вече изкара един успешен период в морската ни столица и е запознат с обстановката в клуба.

Съществува вариант Здравко Лазаров да сложи край на кариерата си. Най-вероятно това няма да се случи, но играчът обмисля възможност. 

Електричката страда често от контузии и вече почва да усеща, че няма сили да продължи. Лазаров иска да бъде и по-близо до семейството си, към което е доказал, че е силно привързан. През го дините крилото обиколи няколко държави, но навсякъде взимаше най-близките си със себе си. 

Бившият национал се бе договорил с Коко Динев да остане на "Лаута", за да помогне. Сега ситуацията се промени, което може да натежи за крайното решение на Лазаров.



Източник: в. "Меридиан мач"


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).