Здравко Лазаров: Феновете ме изгониха от Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (43)
10:33 / 11.07.2014
7171
Една от големите звезди на Локомотив (Пловдив) Здравко Лазаров обясни причините, поради които си тръгва от клуба. През последните дни проблем номер 1 за "смърфовете" е смяната на собствеността, след като досегашният бос Коко Динев предаде клуба на феновете.

Лазаров заяви в интервю за "7 дни спорт", че е имал желание да продължи да носи черно-белия екип, но феновете не са го искали.

"Новият треньор Неделчо Матушев ми каза, че ме иска, но феновете не искат да продължа да играя за Локомотив. Няма кой да питам, за да ми обясни ситуацията. Не се знае кой е началник, кой какъв е изобщо. Не искам вече да говоря за завръщане. Локомотив е затворена страница за мен", заяви Електричката.

Лазаров пожела успех на "смърфовете" в новия шампионат, но прогнозира, че тимът ще се бори единствено за оставане в "А" група.

"Проведохме нормална подготовка и тренирахме здраво. При нормална ситуация можеше да постигнем големи неща. Можехме да сме сред първите три отбора", заяви Лазаров.


Виж коментарите (43)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).