Локо иска да си върне трима

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
10:26 / 11.07.2014
4076
Локомотив Пловдив преговаря да си върне трима бивши играчи, разбра "Тема Спорт". Става въпрос за левия бек Диего Фераресо, централния защитник Ангел Грънчов и халфа Евертон Джилио Том. 

Първият все още е без отбор, след като напусна "Лаута" с края на сезона. Интерес към него имаше от Левски, но до сделка не се стигна. 

Грънчов се подготвяше с Черно море, но се оказа ненужен на старши треньора. Двамата са дали принципното си съгласие отново да облекат черно-белия екип, но поне още седмица ще се опитат да си намерят отбори зад граница. 

Том, който изкара 4 сезона в Локо (2007/2011), в момента е част от столичните железничари, но продължава да не е подписал нов договор с тях. Според запознати бразилецът имал да получава стари плащания. Очаква се днес да стане ясно дали ще ги получи. В противен случай Том почти сигурно ще се върне на "Лаута" въпреки тавана на заплатите. 

Близките до делата на новите шефове на черно-белите разкриха, че никой няма да получава повече от 2500 лева. Бразилският халф е вариант за нов играч и на Черно море. 

В същото време старши треньорът Неделчо Матушев освободи четирима играчи, които тренираха с отбора. Това са вратарят Мартин Луков, защитникът Георги Никифоров, руският халф Владимир Панфьоров и полузащитникът Цветан Варсанов.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).