Зума: Локомотив ще се върне по-силен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
10:21 / 10.07.2014
5861
Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев вярва, че въ­преки трудното начало­то тимът ще се върне на водещите места в А гру­па.

"Трябва да кажем едно голямо "благодаря" на Константин Динев за това, че дaдe акциите на сдру­жението "Бъдеще за Локо­мотив". За никой, който е работил или е помагал на Локомотив, никога няма да кажа лоша дума. Мисля, че, ако той имаше възмож­ност, щеше да продължи да издържа отбора. Но никой не е застрахован от проблеми в бизнеса", ко­ментира Зума.

"Сега има много голям ентусиазъм и всички фенове са обединени и доволни. Ще е много трудно обаче, защото пак започваме от­начало. Но по-добре в А група, отколкото в областните или В. Смя­там, че Неделчо Матушев ще се справи, доказал се е. Той ще успее да изгради си­лен отбор, който да играе добър футбол и да донесе голяма радост на феновете", добави легендата на черно-белите и българския футбол.

"Нямаме никакви пре­тенции за нищо. Много е рано да говорим за амби­ции и цели. Вярвам само, че Локомотив Пловдив ще се върне по-силен и пак ще е сред челните отбори", завърши бившият селек­ционер на националния отбор.

Източник: в. "Тема Спорт"



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).