Нов играч пристигна в лагера на Локо в Банско, съдбата на отбора остава неясна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
14:26 / 04.07.2014
4302
Нов футболист се появи в лагера на Локомотив в Банско. Става въпрос за централен защитник, който се казва Абдул, научи Plovdiv24.bg

Въпросният играч се присъедини към "черно-белите" снощи и вече направи две тренировки с отбора. Очаква се той да вземе участие в контролата с Пирин (Разлог). Проверката е в събота от 11,00 часа.

Веднага след нея Емил Велев ще разпусне пак отбора във ваканция за няколко дена, след което "черно-белите" отново ще се качат в Банско.

Все още съдбата на Локомотив остава под въпрос, след палежа на луксозния автомобил "Мерцедес" на бившия шеф на фенклуба на "смърфовете" Диан Колев.

Припомняме, че вчера Константин Динев се е срещнал с привържениците на Локо и е дал съгласие да прехвърли акциите на клуба на феновете в понеделник, когато е насрочена нова среща с тях.

Интересното е, че часове след срещата горя колата на председателя на Сдружение "Бъдеще за Локомотив", който води открита война срещу Коко Динев.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).