Емил Велев: Доволен съм от сърбите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
13:50 / 28.06.2014
4184
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев потвърди становището на ръководството на клуба, че "железничарите" ще играят домакинствата си на "Лаута". 

Община Пловдив планира подмяна на тревната настилка и това трябваше да накара "черно-белите" да домакинстват в Благоевград. Но това няма да се случи.

Специалистът говори след края на контролата с Марек, спечелена с 2:0. В нея участие взеха и двама сърби, които са на проби. Това са Раде Дуглич и Марко Ристич. Ето какво сподели Велев:

"Ще играем 100% в Пловдив, това е нашият дом, това е нашият стадион. Разбрахме, че има вариант и ще си бъдем там."

"С това приключва първият етап от подготовката ни. Другата седмица ще се знае дали ще отидем на лагер в Банско, Боровец или Тетевен."

"Няма заплашителни есемеси към играчите, нормално е да имаме охрана, такава имат всички големи отбори по света. Доволен съм от сърбите на проби Дуглич и Ристич", сподели Емил Велев.



Източник: Gong.bg


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).