Спират временно строежа на стадион "Христо Ботев"!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (382)
12:41 / 25.06.2014
35511
Спират временно строежа на стадион "Христо Ботев" заради проблемите около КТБ, научи Plovdiv24.bg . От Общината заявиха за сайта ни, че също са информирани за това.

Кметът Иван Тотев също официално потвърди, че преди секунди е получил писмо от ФК Ботев. От думите му стана ясно, че строежът се спира, защото сметките на КТБ са запорирани и ще могат да се ползват след 21 юли. Градоначалникът изрази надежда, че след тази дата строителните дейности ще бъдат възобновени.

Ето какво публикува официалният сайт на "канарчетата":

Вследствие на решението на Българска народна банка (БНБ) да замрази всички плащания на фирми и граждани, разполагащи със сметки в Корпоративна търговска банка (КТБ), ПФК Ботев уведомява обществеността, че всички разплащателни сметки на клуба са блокирани и по този начин е нарушен механизмът на разплащане към доставчици и контрагенти, отговарящи за ремонтните дейности на стадион "Христо Ботев" в Пловдив.

Настъпилите форсмажорни обстоятелства ни принуждават временно да преустановим всички ремонтни дейности по съоръжението.

ПФК Ботев ще уведоми своевременно обществеността при нови промени, свързани с реализирането на този отговорен проект.



Виж коментарите (382)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).