Локо взима двама от Омония (Никозия)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
09:09 / 14.06.2014
4067
Новият главен мениджър на Локомотив Пд Емил Велев продължава да работи по лятната селекция. Двама футболисти от кипърския Омония Никозия ще започнат подготовка с Локомотив Пд. Това са централният защитник Софяне Черфа и левият бек Антони Скарамоцино.

Първият е алжирец, на 29 години, който притежава и френ- ски паспорт. Снажният бранител е висок 183 см., като впечатлява с отличното си пласиране и играта с глава. Той е юноша на Монако, а в кариерата си до момента е носил още екипите на френските Реймс, Седан и Шатароа. През миналия сезон Черфа е записал 20 мача за Омония, в които е вкарал и един гол. През 2005-а пък бранителят е бил част от младежкия национален отбор на Алжир до 23 години.

Левият бек Скарамоцино също е на 29 години. Той е роден във френския град Ница, но има и паспорт от Сан Марино. Освен като ляв краен бранител той успешно може да играе и в центъра на защитата. През миналия сезон Скарамоцино е записал 19 мача и 1 гол с екипа на Омония.Двамата футболисти ще пристигнат на Лаута като свободни агенти, а в близките дни ще подпишат и своите договори с пловдивския клуб.


Източник: в. "7 дни спорт"


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).