Сашо Станков и Тасевски ще търсят 31 бона от Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
10:03 / 04.06.2014
3049
Кризата на "Лаута" продъл­жава да се задълбочава. Ръководството на Локо Пловдив все още не е наясно дали отбо­рът ще стартира новия се­зон. За капак на всичко пък вчера бившите треньори Александър Станков и Жикица Тасевски заведоха иск срещу клу­ба. Двамата си търсят общо 31 хил. лева от смърфовете. Те вече са изпратили нотари­ални покани към черно-бели­те.

Засега собственикът Константин Динев все още не е дал категоричен отговор да­ли ще остане в Локо Пд, или ще напусне. Тежкото финансо­во положение и обвитото в мъгла бъдеще накара голяма част от футболистите да разтрогнат договорите си.

Капитанът Александър Тунчев бе един от първите, които се разделиха с тима от "Лаута" . Бранителят вече дори си уре­ди трансфер в ЦСКА.

От вчера свободни агенти са и неговите доскорошни партньори в защита Асен Ге­оргиев и Ангел Грънчов. Двама­та вече разговарят с други отбори, където да продъл­жат кариерите си.

Почетният президент на Локо Пд Христо Бонев е много притеснен от случващото се в клуба. "Тежко ми е, много ми е тежко за ситуацията с Локо­мотив. Повече не искам да го­воря. Надявам се нещата да се оправят", бе лаконичният коментар на Бонев.

Бившият администрати­вен директор Атанас Узунов също не бе особено словоо­хотлив и сподели единствено, че е потресен от ставащото на "Лаута".

Източник: в. "Тема Спорт"



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).