Трио от Ботев на сватба в Рио

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
19:27 / 02.06.2014
5390
Трима от "Ботев" присъстваха в събота на сватбата на бразилски си съотборник Вандер Виейра в Рио де Жанейро. Крилото мина под венчилото с приятелката си Карол Калмерио. Шафер бе двегодишният им син. Сред гостите личаха бразилецът Артур Енрике и още двама легионери от "Ботев" - холандците Ромарио Кортзорг и Луис Педро.

Тримата бяха приятно изненадани от новият "фейс" на Черешката, който бе обръснал шестмесечната си брада въпреки заканата си, че ще я махне едва след като вкара 10-ия си гол с жълто-черния екип.

Граждански брак през уикенда оттатък Дунава пък сключи румънският халф Алесандру Куртеан. Той се венча с дългогодишната си приятелка Крина Никоара. Любовта им пламва още докато Алесандру играе в "Политехника" (Тимишоара), а русокосата хубавица учи в тамошния университет. Кумове бяха защитникът на "Ботев" и румънския национален тим Серджан Лукин и съпругата му Амелия.

Алесандру и Серджан са като братя и преминаха "анблок" първо в "Динамо" (Букурещ), а след това и в пловдивския "Ботев" в началото на януари.



Източник: в. "Труд"


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).