Хамза е най-скъпоплатеният футболист в "А" група

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
17:42 / 24.05.2014
9642
Най-скъпоплатеният футболист в "А" група се подвизава в Ботев. Това е тунизиийският нападател Юнес Хамза. Sportal.bg твърди, че звездата на "канарчетата" прибира по 30 хиляди евро на месец. Таранът бе привлечен от румънския Петролул (Плоещ), където също е получавал огромно възнаграждение - 25 хиляди евро месечно. За да се стигне до трансфер голмайсторът е поискал 5 хиляди повече, като ръководството е удовлетворило неговото желание. 

Хамза стартира пролетния дял от шампионата по впечатляващ начин, отбелязвайки два гола във вратата на Лудогорец. В последствие обаче ефективността на тарана спадна и до края на сезона тунизиецът така и не успя да оправдае големите очаквания. Овациите обра един от останалите зимни трансфери от Румъния - конгоанецът Феребори Доре. В крайна сметка, откакто дойде през зимата Хамза изигра 13 мача в "А" група, в които отбеляза 5 гола.


Виж коментарите (34)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).